Klasser

Yoga-sidbild-3

De olika yogaformer jag undervisar:

 

 

Hathayoga

En fysisk form av yoga där vi jobbar med kroppspositioner, andningsövningar, meditation och avslappning. Passen anpassas olika utifrån ett ayurvediskt perspektiv t.ex. årstid, tid på dygnet, men också utifrån gruppens behov, allt för att varje individ ska lära sig att hitta tillbaka till sin inre kraft.

Yinyoga

En lugn och meditativ yogaform där fokus ligger på kroppens yin delar, som bindväv, leder och ligament. Det är framför allt områdena kring höften, låren, bäckenbenet och nedre delen av ryggraden som vi utforskar. Vi utför alla övningar på golvet och håller varje position mellan tre till sex minuter, med medveten andning och avslappnade muskler för att fokusera kropp och sinne på vad som händer.

Läs gärna mer om Yinyoga

Återhämtande yoga

 Ett lugnt och återhämtande yogapass där vi tittar på våra olika invanda stressmönster genom andning och mjuka rörelser. En stund där du verkligen får möjlighet att bara vara.Ingen prestation, inga krav och inga måsten. Bara Du och Ditt andetag!

Familjeyoga/ barnyoga

Yoga tillsammans med ditt barn, lekfullt och kravlöst. Med en yogasaga tar jag er med på en resa i yogans fantastiska värld.

Läs gärna mer om Barnyoga

Ayurveda

I alla mina klasser använder jag mig mycket utav Ayurveda, klasserna anpassas utifrån årstid, tid på dygnet, vilken konstitution Du är och vilken energi jag känner att gruppen har behov av. Mera aktivitet, rajas, eller mera passivitet, tamas, för att uppnå balans, Sattva!