Återhämtande YogaWeekend

yogaweekend-mars17-webb-omslag

 

Välkommen till en weekend som fokuserar på återhämtning, lugn och ro!

 

Idag är det många av oss som lägger massor av energi på att fokusera utåt. Telefoner och sociala medier tar mer och mer tid. Kanske jagar du efter nästa resa, att göra karriär, att renovera huset eller få bättre betyg. Massor av prestation och kanske en känsla av att inte räcka till för alla måsten, familjen och vänner!
Denna helg bjuder jag in till en stund för reflektion och eftertanke. Vad mår Jag egentligen bra av? Hur kan jag nå dit? Du får verktyg med dig för att börja lyssna inåt, släppa taget om dina tankar på krav och prestation och landa i nuet.

 

För alla

  • 9 timmar balanserande yoga
  • Inspirerande föreläsning
  • Rogivande meditation
  • Vegetarisk mat
  • Promenader i vacker miljö
  • Egentid för reflektion

 

Avkopplande miljö

Vi bor på Dala-Floda värdshus, ett klassiskt pensionat med hundraårig tradition beläget i Dalarnas Lustgård ca 4 mil väster om Borlänge. En fantastisk miljö för harmoni och avkoppling, där du bor i vackra rum med en underbar utsikt!

Hela helgen ligger vår uppmärksamhet på att bara vara, utan prestation och måsten. Med yinyoga, återhämtande yoga, meditationer och tekniker från Ishta traditionen lär vi oss att land här och nu.

På menyn

På fredag kväll äter vi en 2-rätters vegetarisk middag. Lördag ingår frukost, lunchbuffé och 2-rätters middag. På söndag äter vi frukost tillsammans. Alla dagar finns tillgång till te och frukt.

 Priser

Dubbelrum: 4.500:-  inkl. kost, logi

Enkelrum: 4.900:- inkl. kost, logi

Anmälan

Faktura skickas som bekräftelse på din bokning. Anmälningsavgift på 1500:- betalas snarast för att bekräfta din plats. Återbetalas ej vid avbokning. Resten av beloppet betalas mot faktura med slutdatum 27/3 2017.

Sista dag för bokning är 28/2 2017.

Infoblad PDF

Programblad PDF

 

Anmäl dig redan idag för att garantera din plats.

Klicka här för att komma till kontaktformuläret för meddelande och frågor >>