Retreat

IMG_0963

Tidigare deltagare berättar

Tack Sara för en underbart avkopplande och lärorik helg. Vi går härifrån med saknad, helgen kunde ha varat en stund till. För allt som vi blev lärda om oss själva och vår syn på omgivningen kom ur en källa som man ville ösa mer och mer ur. Men nu går vi hem fyllda av lugn och ro.

Vi tackar en makalös ledare som gav oss allt genom att få oss att förstå och inse, inte allt men en hel del vi aldrig förstått.

Tusen, tusen tack Sara!  /Per och Siw

 

Vill du också vara med på någon av mina retreats?

 

Här nedan hittar du en sammanställning på vad som händer under 2018

 

17/2 2018

 

Yogadag, Närvaro

Under denna dag vill vi förmedla hur närvaro och uppmärksamhet skapar de bästa förutsättningar för helande.

Under dagen kommer vi att prova olika tekniker, såsom andetaget, rörelse, meditation och återhämtning. Allt för att hitta tillbaka in i vår kropp, och att lära oss observera olika tillstånd, känslor och förnimmelser, utan att dras med eller att stänga av!

Du kommer att få med dig verktyg som hjälper dig att helhjärtat möta Dig själv där du är just NU och utifrån det göra mera medvetna val i vardagen!

Hathayoga Andning, hållning, Uppmärksamhet, Koncentration, koordination

Meditation Stillhet, fokus, frihet

Yin Observera, möta motstånd, acceptans

Fri rörelse/ dans Kroppens egna rörelseimpulser

Vi äter gemensam lunch vid vackra Ryggåstugan

Infoblad PDF


 
 

10-13/5 2018

 

Kreativ kurshelg

Känner du en längtan efter att skapa och hitta tillbaka till din kropp och ditt andetag? Då är detta weekenden för dig!

Genom yogan och meditationen ökar kontakten med dig själv och din kropp vilket främjar den skapande processen som du får i måleriet.

Inre bildskapande och yoga har i grunden samma målsättning vilket är att komma i balans och harmoni med dig själv och din omgivning. Detta underlättar för dig att vara i kontakt med din kreativitet och inre potential.

Infoblad PDF

 

 

 

Nov 2018

Yoga och Ayurveda weekend Dala-Floda

Vi bor på Dala-Floda värdshus, ett klassiskt pensionat med hundraårig tradition beläget i Dalarnas Lustgård ca 4 mil väster om Borlänge. En fantastisk miljö för harmoni och avkoppling, där du bor i vackra rum med en fantastisk utsikt! Du får ta del av tänkvärda och inspirerande föreläsningar, stärkande och lugnande yogapass som alla anpassas utifrån din egen förmåga, meditation, ayurvedisk mat och en individuell behandling.

Investera i dig själv i fyra dagar, och unna dig att både komma ner i varv och finna rätt energi för att hitta Din väg till ett liv i balans.

Mera info kommer snart…..

 

 

 

Anmäl dig redan idag för att garantera din plats.