Övriga kurser mm

forelasning

 

2017

 
 

30/1 kl. 15-18

Välkommen till en dag där vi tillsammans skapar det vi vill bjuda in i vårt liv 2018.

Vi inleder med enkla rörelser och andningsövningar för att låta kropp och själ landa Här och Nu! Det är i stillheten och närvaron som Du sedan hittar din dröm, din intention. Vad önskar och drömmer du om?

Därifrån använder vi oss av skapandet genom att klippa, klistra, rita och skapa Din unika drömkarta! Vi avslutar så med en ljuvlig djupavslappning för att ytterligare förankra Ditt hjärtas innerst önskan och längtan!

För Info och anmälan >>

2018

 

 

7/1 kl. 13-17 ÖPPET HUS

Ta med din familj och dina vänner och prova på vad som erbjuds hos Liv i Balans!  Under denna dag kommer du att ha möjlighet att prova på olika korta yogapass, alldeles gratis och få ta del av härliga erbjudanden. Jag bjuder på lättare fika och butiken är öppen.
För info >>

 

19/1 17,30-20 Afterwork med forrestyoga

After work med ljuvlig forrestyoga och en härlig ayurvedisk soppmiddag.

Kvällen inleds med Forrestyoga som är en fysisk, dynamisk yogaform som syftar till att hjälpa kroppen att återhämta sig efter skador och trauman genom att förändra tankemönster, bygga styrka, öka andningsförmågan och skapa utrymme för själen i kroppen.

Helena, från Yoga i Säter, jobbar med energin i rummet och använder yogan som verktyg för fysisk, emotionell och personlig utveckling. Yogan anpassas efter personliga behov och förutsättningar.

Tillsammans äter vi så en ayurvedisk lättare middag med soppa! Kvällen avslutas vid 20, ordentligt påfyllda i kropp och själ inför helgen!

För info och anmälan>>

23/1 17-18 Nybörjarkurs hathayoga

En kurs för dig som i lugnt tempo vill gå igenom grunderna i hathayoga, en stärkande och stressreducerande form av yoga. Vi möts 5 ggr och lär oss att kombinera andningen med kroppens rörelser, för att skapa de bästa förutsättningarna för en starkare, smidigare och friskare kropp En kurs för dig som i lugnt tempo vill gå igenom grunderna i hathayoga, en stärkande och stressreducerande form av yoga. Vi möts 5 ggr och lär oss att kombinera andningen med kroppens rörelser, för att skapa de bästa förutsättningarna för en starkare, smidigare och friskare kropp

För Info och anmälan >> 

6/3 17-18 Meditationskurs

I denna kurs på 5 ggr tittar vi på varför vi ska meditera, effekterna av meditation och hur vi bygger upp en daglig praktik av meditation. Vi går igenom Ishta traditionens Chakrameditation med Mantra och Yantra 

För Info och anmälan >>