Hela dig

hela-dig-framsida
Yoga och ayurveda är ett sätt att hitta balans i tillvaron- för både kropp och själ!

 

 Y oga ger dig rent fysiskt en starkare och rörligare kropp, men också mer harmoni och större vänlighet mot dig själv och din omgivning. När du yogar minskar både stress och värk och du får mer tålamod och bättre balans i livet. Yoga kan utövas oavsett ålder och fysiska förutsättningar- allt anpassas efter din förmåga.

 

Ayurveda- kunskapen om livet, är en indisk lära som förebygger obalanser genom att anpassa kost och livsstil efter varje dosa- varje människas unika egenskaper

 

 

HELA DIG 

är en fördjupningskurs för dig som vill ta ytterligare ett steg mot bättre balans med hjälp av yoga och ayurveda. Kursen pågår under ett år och vi träffas vid tolv olika tillfällen under två timmar. Vi går igenom  pranayama, asanas, återhämtning och samtal kring hur du för in yoga, kost, rutiner och meditation som en naturlig del av ditt liv. Vid varje tillfälle får du även en hemuppgift som kommer att hjälpa dig att integrera de olika verktygen från yoga och ayurveda i din vardag.

I och med att kursen pågår under tolv månader och du hela tiden får återkoppling till det du lär dig, är det här en unik chans att bryta gamla mönster och lära dig att lyssna till vad du mårbra av i ditt liv- helt enkelt en stor verktygslåda för ett liv i balans!

 

Infoblad PDF

 

NY KURSSTART  april 2018

Anmäl dig redan idag för att garantera din plats.

ANMÄLAN TILL BOKA DIREKT

Boka här>>

 
Varmt välkommen