Yoga och ayurvedaweekend

Välkomna till en långweekend i yogan och ayurvedans tecken

9-12/11 2017

en fantastisk upplevelse som ger dig de bästa förutsättningar för ett liv i balans

För alla

  • 10 timmar balanserande yoga
  • Fyra timmar inspirerande föreläsningar
  • Rogivande meditation
  • Ayurvedisk vegetarisk mat
  • Promenader i vacker miljö
  • Egentid för reflektion
  • 30 min individuell behandling

Avkopplande miljö

Vi bor på Dala-Floda värdshus, ett klassiskt pensionat med hundraårig tradition beläget i Dalarnas Lustgård ca 4 mil väster om Borlänge. En fantastisk miljö för harmoni och avkoppling, där du bor i vackra rum med en fantastisk utsikt! Du får ta del av tänkvärda och inspirerande föreläsningar, stärkande och lugnande yogapass som alla anpassas utifrån din egen förmåga, meditation, ayurvedisk mat och en individuell behandling.

Investera i dig själv i fyra dagar, och unna dig att både komma ner i varv och finna rätt energi för att hitta Din väg till ett liv i balans.

Priser

Kostnaden för YogaWeekenden är 5.600 kr, inkl yogapass, föreläsningar, kost och logi för 3 nätter för del i dubbelrum samt 30 minuters valfri behandling (6.000 kr enkelrum).

På menyn

På torsdag kväll äter vi en 2-rätters ayurvedisk middag. Fredag och lördag ingår frukost, lunchbuffé och 2-rätters middag. På söndag äter vi frukost tillsammans. Alla dagar finns tillgång till te och frukt.

Anmälan

Faktura skickas som bekräftelse på din bokning. Anmälningsavgift på 1500:- betalas snarast för att bekräfta din plats. Återbetalas ej vid avbokning. Resten av beloppet betalas mot faktura med slutdatum 13/11 2017. Sista dag för bokning är 31/10 2017.

 

Anmäl dig redan idag för att garantera din plats.

 

Ladda ner mer information

PDF med info om datum, priser etc Dalarna2017_FolderA5-SwAyYo

PDF med program för de fyra dagarna

Information från Swayo (Swedish Ayurveda & Yoga) som kommer att samarbeta med Liv i balans Dalarna under Yogaweekend i november 2017.

SWAYO


Tidigare deltagare berättar

 

Tack för en insiktsfull, stärkande och harmoniserande kurs. Trevligt sällskap och god mat. <3
Kram Mickan

 

Tack Sara för en superhärlig helg med yoga och visdom och nya insikter. Precis vad som behövdes.
Kram och Namaste Johanna

 

Tack Sara för en underbar helg. Så avslappnad som jag känner mig nu har jag aldrig känt förut. Jag har fått med mig mycket som jag kan jobba vidare med och som kan hjälpa mig att hitta min balans.
// Lisa

 

Kom hit med andan i halsen och åker hem med en känsla av balans och lugn. Kombinationen av yoga, härliga människor, god mat, kloka tankar och promenader är oerhört lyckad. Kroppen och sinnet jublar av lycka när man tar sig tid och lyssnar. Tack alla som delat med sig av sitt liv och ett stort tack till Sara! ” Jag känner tacksamhet till livet” ( min affirmation)
/ Annika <3

 

Jag lämnar Snöån lugn, mjuk och smidig och med en inre styrka som inget kan rubba. Tack för verktygen att behålla samma känsla genom hela livet!
/ Lena Malung

 

Tack Sara för en underbart avkopplande och lärorik helg. Vi går härifrån med saknad, helgen kunde ha varat en stund till. För allt som vi blev lärda om oss själva och vår syn på omgivningen kom ur en källa som man ville ösa mer och mer ur. Men nu går vi hem fyllda av lugn och ro.

Vi tackar en makalös ledare som gav oss allt genom att få oss att förstå och inse, inte allt men en hel del vi aldrig förstått.

Tusen, tusen tack Sara!

/Per och Siw

 

TUSEN TACK! För en oförglömlig weekend. Känner mig i balans <3

/Laila