Föreläsningar

2017

forelasning

Ayurveda är ett effektivt verktyg för att lära oss att förstå våra svagheter, men också för att utveckla våra styrkor och hitta våra möjligheter samt öka vårt välbefinnande- helt enkelt att få ett liv i balans!

 

Jag kommer under året att ha en serie av föreläsningar där vi börjar med att titta på grunderna och sedan jobbar vidare och tittar djupare på de olika doshorna. Du kan välja att vara med på alla, eller välja enskilda. Jag kan dock rekommendera att du är med på den första ”grunderna i ayurveda” för att öka förståelsen.

 


 

Söndagen den 12/3

Kl 16-18

Ayurveda är en 5000 år gammal livsfilosofi, som sätter in den enskilda människan i ett helhetssammanhang. Alla människor är indelade i kroppstyper, så kallade doshor med speciellt utmärkande egenskaper som formar en person både kroppsligt och mentalt. Att identifiera och få förståelse för den egna kroppstypen är nyckeln till förståelse för hur dessa personliga särdrag sätter sin prägel på vårt liv.

Har du funderat kring vad de olika doshorna står för och kanske vad du själv är!?
Då är du varmt välkommen på denna föreläsning där vi tittar närmare på grunderna i Ayurveda.

Pris 225:- minsta antal 10 personer

Anmäl dig gärna redan idag för att garantera din plats!

 

 


Lördagen den 29/4

Kl 16-18

Föreläsning: Balans i livet med hjälp av yoga och ayurveda
Jag berättar om min resa från utbränd och stressad och hur yoga och ayurveda har hjälpt mig att hitta balansen i livet!

Få med dig verktyg för Vad kan Du göra för att åtgärda stress, högt blodtryck, oro, depression, ilska och kronisk trötthet! På denna föreläsning tittar vi på hur vi genom andning, vatten, rutiner, rörelse, vila och kost kan förstå vår kropp och skapa utrymmet i livet för mera välmående.

Pris 225:- minsta antal 10 personer

Anmäl dig gärna redan idag för att garantera din plats