Deltagare berättar

Erfarenhetsberättelser av Yogapass

 
Yogan är viktig för mig. Den hjälper mig att behålla fokus i en värld som annars kan bli lite snurrig, den håller min ganska misshandlade kropp mjuk (nåja, allt är relativt, betydligt mjukare än förr!) Den har helt eliminerat mitt ryggonda som jag drogs med jämt förut. Höfter och ryggslut mår bra! Magen fungerar regelbundet. Yogan tillsammans med det Ayurvediska tänket har förändrat mitt liv.
// Calle

 

Känslan är underbar♥
/ Pernilla H

 

Yogan gör det lättare att se! ♥
// Jennie

 

Tack Sara Norenius ♥
Du gör skillnad i min vardag, jag tänker oftare på min andning o hållning, jag blir mer fokuserad, lättare att ta beslut, snabbare att ta beslut, lyssnar mer på min kropp, har fått en mjukare men rakare kropp!

 

Tusen tack för att du har tagit yogan till Dala-Järna ♥
// Pernilla N

 

Känslomässigt påfrestande möten, 3 st, denna vecka… Men jag glömmer inte bort att andas. Och jag ler! 😉 Tack Sara! ♥
// Ingela

 

Tänk att yogan gör mig så pigg att jag varje torsdag vaknar med massor av energi som gör att jag under dagen startar div olika projekt ! Underbart Sara! Tack!! ♥
// Anna

 

Så mycket som hände inuti mig under kvällens yoga pass, tankar och funderingar men framförallt en mängd olika känslor. Det här är ett så bra sätt att hantera sånt här på, tack! ♥♡♥
/ Ingela

 

Ojojoj, jag har lår, jag har ryggrad…..I’ve got balls !!!!
Jäklar vilken power yoga, tack Sara för att du visar vägen ❤
// Pernilla

 

Tack för ett underbart skönt pass i går. Jag njöt av den fina kvällen med en cykeltur och gick sen till sängs med ett leende på läpparna. Vilka energier, värmen håller i sig än 🙂 / Maria
För mig har
– yogan gjort att jag fått en smidigare och starkare kropp
– yogan lärt mig hantera stress
– yogan gjort mig gladare och mer positiv
– yogan lärt mig andas
– yogan lärt mig se tillvaron med andra ögon
Genom yogan håller jag på att lära mig tycka om mig själv som den jag är!
/ Anki, 45 år

 

 

Erfarenhetsberättelser av Yogaweekend

Tack för en insiktsfull, stärkande och harmoniserande kurs. Trevligt sällskap och god mat. <3
Kram Mickan

 

Tack Sara för en superhärlig helg med yoga och visdom och nya insikter. Precis vad som behövdes.
Kram och Namaste Johanna

 

Tack Sara för en underbar helg. Så avslappnad som jag känner mig nu har jag aldrig känt förut. Jag har fått med mig mycket som jag kan jobba vidare med och som kan hjälpa mig att hitta min balans.
// Lisa

 

Kom hit med andan i halsen och åker hem med en känsla av balans och lugn. Kombinationen av yoga, härliga människor, god mat, kloka tankar och promenader är oerhört lyckad. Kroppen och sinnet jublar av lycka när man tar sig tid och lyssnar. Tack alla som delat med sig av sitt liv och ett stort tack till Sara! ” Jag känner tacksamhet till livet” ( min affirmation)
/ Annika <3

 

Jag lämnar Snöån lugn, mjuk och smidig och med en inre styrka som inget kan rubba. Tack för verktygen att behålla samma känsla genom hela livet!
/ Lena Malung